Аудит логістичного провайдера

Наприкінці 2021 року, окрім величезної кількості замовлень на перевезення, відбулася ще одна подія: ми успішно пройшли аудит.

Точніше – два аудити, організовані нашими клієнтами майже одночасно (так, так збіглося ☺ ).

5 листопада провели Inspection of Transporter’s Conformity (ICT) аудит з боку компанії TotalEnergies Ukraine, спільно з представником головного офісу групи компаній Total.

Метою під час аудиту було отримати точну та об’єктивну картину реального ризику, пов’язаного з послугами перевізника. Оцінювалися наша система управління персоналом (тренінги, підвищення рівня компетентності та професіоналізму), робота із субпідрядниками (якість автопарків, вимоги до водіїв), операційні процедури та HSEQ менеджмент.

Ми успішно пройшли аудит, отримали позитивну оцінку нашої системи роботи з висновком про доцільність найближчого повторного аудиту не раніше ніж через 2 роки.

А вже 10 листопада було проведено аудит представниками компанії Фармак. Метою проведення аудиту була перевірка системи управління якістю та безпекою нашої компанії для підтвердження нашої можливості забезпечувати високий рівень послуг транспортування фармацевтичної продукції.

В рамках аудиту проводився аналіз чинного клієнтського портфеля та фінансової стабільності компанії, аналіз компетентності та професіоналізму команди, нашої інфраструктури, системи роботи з субпідрядниками, ризик-менеджмент, вимоги до послуг, управління щоденними процесами, CRM система, система обміну та зберігання даних.

За результатами цього аудиту, ми отримали підтвердження, що наша компанія відповідає всім вимогам компанії Фармак до транспортно-експедиційних компаній, забезпечена кваліфікованим персоналом, інфраструктурою та необхідними знаннями для надання послуг з транспортування такої чутливої продукції, як медикаменти та сировина для фармацевтичної промисловості.

Як результат, обидва аудиторські висновки підтвердили, що ми є надійним провайдером транспортно-логістичних послуг та компанією, яка ставить безпеку та якість на перше місце. Ми маємо необхідний професіоналізм та інфраструктуру для вирішення логістичних завдань будь-якої складності.

І, звичайно, це все в повному Вашому розпорядженні. З нетерпінням чекаємо на початок спільної роботи!

 

Команда Ganex